Freeplayer verzameltopic

Alles over software pakketten voor jouw station.
florisboekee
Berichten: 57
Lid geworden op: 05 feb 2011 21:18

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door florisboekee » 12 apr 2012 09:03

hij laad de site bijna 4 of 5 minuten en daarna zecht ie dat de pagina niet beschikbaar is

Gebruikersavatar
DU
Berichten: 273
Lid geworden op: 13 aug 2010 22:02

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door DU » 12 apr 2012 13:20

erg appart, welke browser gebruik je? ik gebruik zelf google chrome en daar werkt hij goed, als ik de website bezoek met Internet Explorer dan blijft hij heel lang de achtergrond van de website (het freeplayer screenshot) laden maar komt niet tevoorschijn.

was dit in het verleden niet zo of is dit de eerste keer dat je freeplayer wilde downloaden?

als je het wilt kan ik het wel even op mn ftp server zetten zodat je het kan downloaden maar dat is natuurlijk ook maar een tijdelijke oplossing want bij de volgende update zit je weer met het zelfde probleem.

misschien slim om Richard even te mailen, misschien heeft hij een oplossing.

GR DU
Stereo is a human creation

Rowan
Berichten: 24
Lid geworden op: 07 jan 2011 13:12

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door Rowan » 12 apr 2012 13:56

Probeer eens je geschiedenis te verwijderen, als dat niet helpt proberen met een andere browser.
Waarschijnlijk heb je dit zelf al geprobeerd, dit zou moeten werken :smile:

florisboekee
Berichten: 57
Lid geworden op: 05 feb 2011 21:18

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door florisboekee » 12 apr 2012 15:43

ik gebruik internet explorer
maar ik heb het ook al geprobeerd met google chrome.
het is de eerste keer dat ik het wilde downloaden.
ik zal even een mailtje sturen
maar bedankt voor de hulp iedereen :)

rieset
Berichten: 53
Lid geworden op: 09 jun 2007 00:27

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door rieset » 03 mei 2012 23:07

Versie 3.25 is uit,
Toevoegingen in deze versie :
Digitale clock met countdown voor uur en mix-volgende plaat
Titelweergave van de huidige plaat die speelt in de On-Air balk
Je kunt bij de settings nu instellen wat de standaard map moet worden in Explorer1 en 2

Have Fun,
Groetjes,
Richard

rieset
Berichten: 53
Lid geworden op: 09 jun 2007 00:27

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door rieset » 01 aug 2012 00:30

Ben alweer druk bezig met de volgende versie.
Eindelijk de meest gevraagde functie zal erin komen : de plaat die speelt alsnog de mixedit in kunnen sturen en mixen.
Binnen een paar weken zal die klaar zijn voor gebruik :)

groetjes,
Richard

rodie
Berichten: 1951
Lid geworden op: 23 mar 2004 15:52

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door rodie » 03 aug 2012 20:26

Heb freeplayer inmiddels als live-assist bij ons in de studio geplaats.
Mooi stukje software, ik mis alleen een kleine functie.

Ik vroeg me af of je deze in 1 van de volgende updates zou kunnen toepassen?

Het gaat om wat er op dit moment wordt afgespeeld. RadioDJ dropt dit keurig in een .txt bestandje.
Het zou fijn zijn de doellokatie zelf te kunnen kiezen (waar het bestand moet staan) en hoe het bestandje kan heten.
We gebruiken RadioDJ als nonstop, en via RDS o.a. willen we artiest-info laten weergeven.
Als ik via freeplayer het bestaande bestandje van RadioDJ kan overschrijven, heb ik met live-assist ook direct artiest-titel weergave op m'n rds en website.

Zou je dat kunnen realiseren?
Zou echt te gek zijn!


EDIT: ik zie dat je al een nowplay.txt bestandje hebt in de directory, maar is er een mogelijkheid het bestandje te renamen en te verplaatsen?

JohnB
Berichten: 372
Lid geworden op: 15 dec 2002 17:54

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door JohnB » 18 aug 2012 18:25

Zou iemand mij aan de laatste versie van freeplayer kunnen helpen, ik kom namelijk niet langs dat verschrikkelijke chaptcha gedoe, wel 20x geprobeerd. (ben ik de enigste die daar zo'n verschrikkelijke hekel aan heb?, meestal begin ik er niet eens aan, maar wil wel graag Freeplayer hebben).

Update, laat maar, het is gelukt!.

Gebruikersavatar
dj-chris
Berichten: 320
Lid geworden op: 09 jan 2004 21:17

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door dj-chris » 07 okt 2013 23:34

Je hebt lokaal nieuws en wereldnieuws,alleen kan lokaal nieuws ook wereldnieuws zijn!

rieset
Berichten: 53
Lid geworden op: 09 jun 2007 00:27

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door rieset » 21 jan 2014 22:48

De nieuwe versie waarin eindelijk de 3e insert kan is klaar en te downloaden :)

groetjes,
Richard

Gebruikersavatar
evilid
Berichten: 63
Lid geworden op: 18 sep 2011 16:04

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door evilid » 17 dec 2014 12:31

Beste gebruikers,

Ik gebruikte de afgelopen jaren altijd freeplayer op een Windows XP computer in combinatie met een lpt start.
Nu is deze computer overleden en ben ik overgeschakeld op een model met Windows 7. Echter reageert de lpt poort op dat moederbord niet en ik vroeg me af of iemand hier misschien een oplossing voor heeft?

Ik heb een P5KPL-AM EPU moederbord van Asus.

Gebruikersavatar
evilid
Berichten: 63
Lid geworden op: 18 sep 2011 16:04

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door evilid » 17 dec 2014 12:40

Geen idee hoe, maar plotseling werkte hij :D

sven
Berichten: 3
Lid geworden op: 01 aug 2015 16:39

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door sven » 01 aug 2015 20:54

Hallo,
Ik ben Sven en nieuw op radio forum.

Mijn Probleem:
Ik heb een behringer DX1000 1 jaar terug gekocht. Nou was ik bezig met de knopstart ik heb eigenlijk alles werkend behalve de knopstart. Als ik buttonstart op start komt het wel dat beeld in zicht maar dan sluit die binnen 5 sec. uit zich zelf weer uit. Heb buttonstart al opnieuw geïnstalleerd maar helpt niks. Ik heb trouwens zelf een kabeltje gemaakt (gesoldeerd) voor de knopstart. Het is een kabeltje voor de printerpoort van de site van http://www.verdonschot.eu" onclick="window.open(this.href);return false;. Alles heeft wel gewerkt maar heb Windows 7 erop gezet in plaats van Windows XP. Ik heb Windows 7 erop gezet omdat op Windows XP een hoop virussen en rommel opzatten. -kots

Dit zijn de specificaties van de computer:
- Windows 7 (professional)
- Intel Core Quad
- 4 GB RAM
- 64 bit

Heeft iemand een idee om dit probleem op te lossen? wwwwww

En alsjeblieft niet te moeilijk maken. :roll:


Groet,
Sven

Gebruikersavatar
Vatso
Berichten: 15
Lid geworden op: 09 mei 2011 19:05

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door Vatso » 01 aug 2015 21:07

Hai Sven,

Zelf heb ik geen benul van hoe het werkt met de printerpoort.
Ik gebruik de Velleman VM110N USB interface.
Dit werkt Super met de Behringer en Windows 7.
Het is een paar centen maar dan heb je ook wat.

Gr Vatso

sven
Berichten: 3
Lid geworden op: 01 aug 2015 16:39

Re: Freeplayer verzameltopic

Bericht door sven » 01 aug 2015 21:35

Vatso schreef:Hai Sven,

Zelf heb ik geen benul van hoe het werkt met de printerpoort.
Ik gebruik de Velleman VM110N USB interface.
Dit werkt Super met de Behringer en Windows 7.
Het is een paar centen maar dan heb je ook wat.

Gr Vatso

Het ligt denk ik niet aan de printerpoort. Maar aan de software denk ik. Heeft iemand een idee?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten